Prezentare – Be Quiet! Silent Base 601 Window

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 30 January, 2019.

Concluzii

Be Quiet! Silent Base 601 Window este o carcasa spatioasa, care integreaza cu usurinta componentele esentiale ale unui sistem, permitand totodata si upgrade-ul acestuia in timp prin montantul inclus in pachetul de accesorii.

Constructia inchisa a carcasei comunica cu exteriorul prin deschideri amplasate in zone cheie, insa acestea nu asigura un flux de aer foarte generos, atentia producatorului german fiind indreptata spre silentiozitate. Avand in vedere contextul, instalarea unui ventilator de 120mm / 140mm pe sina plafonului, in dreptul fantelor de aerisire, este suficienta – orice altceva instalat aici nu ar avea sens din moment ce restul ventilatoarelor se vor lovi de izolatia fonica.

Pe langa calitatea materialelor, pentru aproximativ 650 lei vom beneficia si de doua ventilatoare Pure Wings 2 preinstalate, cu un suport total de trei ventilatoare care pot fi controlate prin fan controller-ul integrat.

Posibilitatile de a sustine un numar impresionant de unitati de stocare nu sunt de neglijat (3 unitati de 3.5″ incluse / 6 unitati de 2.5″ incluse) insa pentru cei mai multi dintre utilizatori montantul dublu ascuns sub masca sursei este suficient. Daca cele doua capacele de plastic de pe masca sursei necesita oarecare atentie atunci cand le punem la loc, mecanismul celor 5 tablite de plastic este extrem de anevoios – sa speram ca vor suferi modificari pe modelele viitoare, astfel incat sa fie mai comode in utilizare.

Lipsa unui port USB 3.1 Type C in zona de control a carcasei dezamageste fanii, in conditiile in care discutam despre o carcasa lansata in 2018, iar stacheta in materie de conectivitate a fost ridicata cu ceva timp in urma. Sistemul de desprindere al panourilor laterale reprezinta o alternativa mult mai rapida si mai sigura spre deosebire de obisnuitele thumbscrews, iar cei 10 mm de material fonoabsorbant prezent pe 3 laturi cu siguranta vor tine zgomotul la distanta, atata timp cat interiorul nu este supraincarcat cu componente care se lupta pentru aer.

Acestea fiind spuse, Be Quiet! Silent Base 601 Window este o carcasa cu finisaje de calitate, silentioasa si spatioasa, care urmareste un design simplu si elegant, ce o face usor de integrat in orice mediu.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Be Quiet! Silent Base 601 Window

  1. Mihai a scris pe:

    Detin 2 carcase BeQuiet(silent base 600 si dark base 700).Foarte frumos realizate si chiar sunt silentioase,mai ales ventilatoarele.

Lasa-ne un comentariu: