Prezentare – Be Quiet! Silent Base 601 Window

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 30 January, 2019.

Partea din spatele tray-ului placii de baza ascunde un montant dublu detasabil unde putem monta 2 HDD-uri, iar daca il adaugam si pe cel din pachetul de accesorii ajungem la un maxim de 3 unitati de 3.5″ care pot fi instalate in carcasa. Potentialul lui Be Quiet! Silent Base 601 Window ajunge la un maxim de 7 unitati de 3.5″, in conditiile in care am avea la dispozitie inca 4 montanti asemeni celui oferit aditional.

Ei bine, daca am putea avea 7 unitati de 3.5″, atunci numarul unitatilor de 2.5″ ar putea ajunge la 14. Cum acest lucru nu se aplica in cazul nostru, vom avea: 2 unitati pe spatele placii de baza (bracket-ul fiind detasabil), 2 unitati care pot fi montate in montantul dublu si 2 unitati amplasate in montantul din pachetul de accesorii. Asadar, in final, avem suport pentru maxim 6 SSD-uri.

Cum nu se putea altfel, vibratiile unitatilor de stocare, respectiv ale sursei, sunt atenuate prin garnituri cauciucate. Instalarea sursei se face fara mari batai de cap, cu ajutorul bracket-ul din dotare. Pentru o functionare optima, masca sursei prezinta orificii de aerisire vizibile chiar si prin geamul lateral.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Be Quiet! Silent Base 601 Window

  1. Mihai a scris pe:

    Detin 2 carcase BeQuiet(silent base 600 si dark base 700).Foarte frumos realizate si chiar sunt silentioase,mai ales ventilatoarele.

Lasa-ne un comentariu: