Prezentare – Be Quiet! Silent Base 601 Window

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 30 January, 2019.

Zona de control a sistemului este dotata cu doua porturi USB 3.0, LED-ul de stare pentru HDD si butonul de Reset, butonul de Power, jack-urile stereo (microfon si casti), un port USB 2.0 si fan controller-ul cu 3 trepte. Pe partea din spate a carcasei gasim cele 7 sloturi de expansiune care vor ajuta in sustinerea placii video, la care se adauga inca doua sloturi verticale, dar si un ventilator proprietar Pure Wings 2 de 140mm.

Daca desprinderea mastii frontale atasata de sasiu prin cleme mi-a reactivat toti muschii latenti din corp, iata ca desprinderea panourilor laterale a fost extrem de facila. Actionarea butoanelor pozitionate discret si extrem de oportun pe spatele carcasei inseamna atat timp si confort castigat pentru utilizator, dar si progres pentru Be Quiet!.

Picioarele carcasei sunt construite integral din plastic si au o inaltime potrivita pentru a fi asezata pe o podea fara covor sau pe birou. Ele sunt prevazute cu portiuni cauciucate la baza si nu vor lasa urme in urma manipularii. Pe podeaua carcasei gasim filtrul de praf tip sertar despre care va povesteam ceva mai devreme, el acoperind inclusiv zona sursei.

Atentia pentru detalii se vede inclusiv atunci cand vorbim despre materialul fonoabsorbant calitativ de 10mm grosime, care este prezent pe plafon (exceptand evident zona fantelor de aerisire), pe panoul frontal si shiar si pe panoul lateral integral. De fapt, vom gasi pe suprafata de contact a ambelor panouri laterale fasii de material absorbant.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Be Quiet! Silent Base 601 Window

  1. Mihai a scris pe:

    Detin 2 carcase BeQuiet(silent base 600 si dark base 700).Foarte frumos realizate si chiar sunt silentioase,mai ales ventilatoarele.

Lasa-ne un comentariu: