Prezentare – Chieftec Cube CI-01B-OP

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 5 June, 2019.

Chieftec Cube

 
Chieftec va ramane intotdeuna un nume special pentru pasionatii ceva mai varstnici, care au prins vremurile de inceput ale maniei hardware in Romania si implicit aparitia primelor carcase brand, care ofereau dotari in plus fata de clasicele cutii alb-galbui ale anilor 90. As merge chiar mai departe, spunand ca cine nu a taiat vreodata un grilaj de Bravo, Dragon sau Big Tower nu se va putea considera niciodata un modder old-school, tower-urile Chieftec fiind printre primele carcase modificate de orice pasionat care se respecta si a prins acele timpuri.

Desigur, anii au trecut si invazia producatorilor din China a afectat toate brand-urile, excelentul raport calitate / pret oferit pe vremuri de carcasele Chieftec fiind in zilele noastre ceva normal. Asta nu inseamna insa ca taiwnezii de la Chieftec nu s-au adaptat, chiar din contra – acestia si-au extins gama de produse in toate directiile, in incercarea de a oferi carcase pentru toate gusturile si toate buzunarele.

Iar unul dintre produsele iesite din comun este Chieftec CI-01B-OP, sau mai bine zis Chieftec Cube, o micuta bijuterie cu design exterior modest, dar constructie interioara inovatoare, disponibila in Romania pentru “uriasa” suma de 250 RON. Stiu, daca va uitati la imaginea de mai jos probabil ca nu intelegeti de ce folosesc expresii ca “iesita din comun” sau ” constructie inovatoare”, dar veti intelege imediat ce vreau sa spun.

 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – Chieftec Cube CI-01B-OP

 1. Andrei a scris pe:

  Excelenta carcasa ! Airflow bun , asezare a componentelor foarte buna !

 2. Daniel Necula a scris pe:

  Am un 4790k care someaza si tot i-am luat si o placa de baza am si 8 gb ram, plus un ssd kingston. Dar in acelasi timp am 2 coolere noctua pe care se pune praful nh D14 si nh D15. Si deh, Vazusem carcasa asta si m-am gandit sa fac un micro sistem (probabil sa il vand) stiu, mai trebui o sursa. Deci , incape sau nu nonctua in carcasa asta ? Nu voi pune nici un ventilator in partea de sus. La naiba, ai postat anuntul asta chiar de ziua mea … dar abia acum l-am vazut .
  To be or not to be ?

 3. Daniel Necula a scris pe:

  Da, se poate folosi Noctua Nh D14 in aceasta carcasa , evident fara a utilia vreun ventilator in tavanul carcasei.

Lasa-ne un comentariu: