Prezentare – Chieftec Cube CI-01B-OP

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 5 June, 2019.

Concluzii

 
Chieftec Cube este o carcasa accesibila, de mici dimensiuni, gandita pentru sisteme de mici dimensiuni. Faptul ca este accesibila se regaseste in grosimea tablei de otel din care este construita, precum si in lipsa unor dotari cum ar fi ventilatoarele incluse din fabrica sau o laterala transparenta.

Pe de alta parte, Chieftec Cube este o carcasa care pe mine personal a reusit sa ma impresioneze, imbinand simplitatea cu functionalitatea si lansand loc de intrebuintari alternative. Pe langa faptul ca o putem folosi pe post de masa de teste, este carcasa ideala pentru baza unui sistem modificat, chiar daca in forma sa initiala nu putem utiliza decat radiatoare de mici dimensiuni.

De fapt, am apreciat atat de mult modul in care Cube se deschide, incat acum imi doresc sa vad si o varianta ATX, macar pentru cei care isi doresc o masa de teste accesibila. Eu unul cu siguranta as folosi asa ceva, iar despre modificat mititica… timp sa fie, ca idei sunt destule!

 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – Chieftec Cube CI-01B-OP

 1. Andrei a scris pe:

  Excelenta carcasa ! Airflow bun , asezare a componentelor foarte buna !

 2. Daniel Necula a scris pe:

  Am un 4790k care someaza si tot i-am luat si o placa de baza am si 8 gb ram, plus un ssd kingston. Dar in acelasi timp am 2 coolere noctua pe care se pune praful nh D14 si nh D15. Si deh, Vazusem carcasa asta si m-am gandit sa fac un micro sistem (probabil sa il vand) stiu, mai trebui o sursa. Deci , incape sau nu nonctua in carcasa asta ? Nu voi pune nici un ventilator in partea de sus. La naiba, ai postat anuntul asta chiar de ziua mea … dar abia acum l-am vazut .
  To be or not to be ?

 3. Daniel Necula a scris pe:

  Da, se poate folosi Noctua Nh D14 in aceasta carcasa , evident fara a utilia vreun ventilator in tavanul carcasei.

Lasa-ne un comentariu: