Prezentare – Chieftec Stallion 3

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 26 April, 2022.

Chieftec Stallion 3

 
Carcasa… ah, aceasta adevarata casuta a PC-ului nostru, care are atat rol de protectie, cat si un impact direct asupra performantei sistemului de racire si nu in ultimul rand… cel mai important rol in aspectul PC-ului nostru. Stiu, in urma cu 15-20 de ani aceasta fraza ar fi starnit hohote de ras… cui ii pasa domle de aspectul PC-ului? Oricum il tii sub birou si oricum toate au o tenta alb-galbuie asa… in functie de cati ani stau acolo, sub birou.

Ei bine, iata ca multi ani mai tarziu, aspectul PC-ului a devenit o trasatura importanta pentru un numar ridicat de utilizatori, unii dintre acestia facand eforturi considerabile pentru a obtine un PC iesit din comun. Iar producatorii s-au aliniat imediat acestui curent, drept urmare in zilele noastre ne miram cand vedem o carcasa fara iluminare RGB sau laterala din sticla. Ironic, nu-i asa?

Drept urmare, in ultimii ani retina noastra este asaltata de modele care mai de care mai tantose, cu o abundenta de sticla si luminite. Si ce-i drept… unele carcase chiar arata bine, iar anumite PC-uri merita puse astfel in valoare. Motiv pentru care si noi am prezentat o sumedenie de carcase de acest gen in ultimii ani. Iar astazi vom vorbi despre un nou model, mai precis Chieftec Stallion 3.

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Chieftec Stallion 3

  1. Tarcau Dragos a scris pe:

    Sorcova vesela…! Asa vad eu carcasele astea RGB. Nu neg, un PC mai altfel este binevenit. Primul meu PC m-a costat cu 5 pana la 10 % mai mult pt ca am ales componente negre intr-o lume de gri. Cel de acum are lumini rosii pe carcasa neagra, dar atat. Restul e mai degraba marketing

  2. Firewind a scris pe:

    Am versiunea precedenta, Stallion 2.
    Singura deosebire vizibila dintre ele, este masca grilei din spatele panoului frontal de sticla.Ce imi place, din telecomanda poti opri toate luminile.

Lasa-ne un comentariu: