Prezentare – Chieftec Stallion 3

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 26 April, 2022.

Analiza exterioara

 
Armasarul despre care discutam astazi este cu adevarat aratos, dar mai mult decat atat, producatorul a incercat sa imbine cat mai eficient aspectul cu utilitatea. Astfel, laterala stanga este construita din sticla securizata, insa latura frontala este perforata, protejata evident de un filtru de praf, permitand admisia aerului direct in sistem, cu ajutorul celor 3 ventilatoare ARGB de 120mm montate din fabrica.

Conectorii frontali sunt pozitionati deasupra ventilatoarelor, Chieftec Stallion 3 fiind dotata cu un buton Power, un buton Reset, un buton care controleaza iluminarea, doua butoane care controleaza viteza de rotatie a ventilatoarelor, conectori audio in/out, 2 conectori USB 2.0 si 2 conectori USB 3.0.

Latura superioara este impartita in doua – in partea din fata avem o zona in care putem pune telefonul, un stick USB sau orice maruntis ne dorim sa tinem pe PC, in timp ce partea din spate este acoperita cu un filtru de praf detasabil, care permite evident evacuarea aerului cald din carcasa.

Pe latura inferioara gasim inca doua filtre de praf, unul dispus in zona sursei si unul in parttea din fata a carcasei. Per total, Chieftec Stallion 3 este o carcasa aratoasa, bine construita.

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Chieftec Stallion 3

  1. Tarcau Dragos a scris pe:

    Sorcova vesela…! Asa vad eu carcasele astea RGB. Nu neg, un PC mai altfel este binevenit. Primul meu PC m-a costat cu 5 pana la 10 % mai mult pt ca am ales componente negre intr-o lume de gri. Cel de acum are lumini rosii pe carcasa neagra, dar atat. Restul e mai degraba marketing

  2. Firewind a scris pe:

    Am versiunea precedenta, Stallion 2.
    Singura deosebire vizibila dintre ele, este masca grilei din spatele panoului frontal de sticla.Ce imi place, din telecomanda poti opri toate luminile.

Lasa-ne un comentariu: