Prezentare – Chieftec Stallion 3

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 26 April, 2022.

Concluzii

 
Chieftec Stallion 3 este o carcasa spatioasa, cu o constructie solida, bine gandita, dar in acelasi timp aratoasa, echipata cu sticla si iluminare RGB. Nu in ultimul rand, dicutam despre o carcasa dotata cu un controller si 4 ventilatoare ARGB incluse din fabrica, ceea ce, trebuie sa recunoastem, simplifica destul de mult constructia unui PC.

Desigur, toate aceste dotari vin cu un pret, Chieftec Stallion 3 fiind comercializata in Romania pentru aproximativ 600 RON, deci nu discutam despre o carcasa accesibila. Pe de alta parte, carcasele accesibile nu au dotarile lui Chieftec Stallion 3 si nu accepta in general placi de baza in format E-ATX.

Drept urmare, daca va intereseaza o carcasa iluminata si dotata, construita cu simt de raspundere, Chieftec Stallion 3 este o alegere demna de luat in seama.

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Chieftec Stallion 3

  1. Tarcau Dragos a scris pe:

    Sorcova vesela…! Asa vad eu carcasele astea RGB. Nu neg, un PC mai altfel este binevenit. Primul meu PC m-a costat cu 5 pana la 10 % mai mult pt ca am ales componente negre intr-o lume de gri. Cel de acum are lumini rosii pe carcasa neagra, dar atat. Restul e mai degraba marketing

  2. Firewind a scris pe:

    Am versiunea precedenta, Stallion 2.
    Singura deosebire vizibila dintre ele, este masca grilei din spatele panoului frontal de sticla.Ce imi place, din telecomanda poti opri toate luminile.

Lasa-ne un comentariu: