Prezentare – Chieftec Stallion 3

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 26 April, 2022.

Analiza interioara

 
Chieftec Stallion 3 este o carcasa incapatoare, care accepta placi de baza E-AT, ATX, m-ATX si ITX. In spatele mastii sursei gasim un montant pentru doua unitati de stocare de 3.5″, in timp ce unitatile de 2.5″ pot fi poztionate pe spatele montantului placii de baza (4 bucati), .

Tot aici gasim si un controller pentru iluminarea ventilatoarelor, care poate controla pana la 5 ventilatoare ARGB. Carcasa este echipata cu 4 ventilatoare ARGB de 120 mm montate din fabrica, 3 fiind montate pe latura frontala si unul pe latura din spate.

Chieftec Stallion 3 accepta un total de 6 ventilatoare, doua dintre acestea putand fi montate pe latura superioara. De asemenea, fanii sistemelor de racire cu lichid nu trebuie sa isi faca griji, Chieftec Stallion 3 fiind capabila sa sustina radiatoare de pana la 360mm frontal, inclusiv in formatul 180mm, 240mm pe latura superioara, respectiv 120mm pe latura din spate.

Un alt aspect care merita admirat in cazul lui Chieftec Stallion 3 este suportul pentru placi grafice inclus din fabrica, o dotare extrem de utila in zilele noastre.

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Chieftec Stallion 3

  1. Tarcau Dragos a scris pe:

    Sorcova vesela…! Asa vad eu carcasele astea RGB. Nu neg, un PC mai altfel este binevenit. Primul meu PC m-a costat cu 5 pana la 10 % mai mult pt ca am ales componente negre intr-o lume de gri. Cel de acum are lumini rosii pe carcasa neagra, dar atat. Restul e mai degraba marketing

  2. Firewind a scris pe:

    Am versiunea precedenta, Stallion 2.
    Singura deosebire vizibila dintre ele, este masca grilei din spatele panoului frontal de sticla.Ce imi place, din telecomanda poti opri toate luminile.

Lasa-ne un comentariu: