Prezentare – Corsair Crystal 280X RGB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 13 December, 2018.

Corsair Crystal 280X RGB

 
Iata ca astazi a venit randul lui Corsair Crystal 280X RGB sa sa intre in atentia reflectoarelor din laboratorul 501. Desi nu face parte din seria Carbide, radacinile sunt infipte adanc conceptul din spatele popularul model Corsair Carbide Air 240.

Cum trasatura definitorie a seriei Crystal este data de predominanta panourilor din sticla securizata, Crystal 280X RGB vine cu 3 geamuri transparente, cu doua ventilatoare Corsair LL120 RGB la care se adauga si Lighting Node Pro, care, impreuna cu software-ul proprietar iCUE, ne ofera control asupra iluminarii sistemului. Exemplarul pe care il avem noi este alb, insa acest model este disponibil si in varianta neagra, pretul de comercializarea pentru acestea fiind in jurul sumei de 800lei.

In cazul in care fanii acestui model nu se prea omoara cu luminitele si cu toata febra RGB, acestia pot sa recurga la Corsair Crystal 280X Tempered Glass disponibila atat pe alb, cat si pe negru, pentru suma de 540lei. Diferenta intre cele doua modele consta in ventilatoarele cu care aceasta din urma vine echipata, respectiv SP120, cat si in lipsa controller-ului Lighting Node Pro.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Corsair Crystal 280X RGB

Lasa-ne un comentariu: