Prezentare – Corsair Crystal 280X RGB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 13 December, 2018.

Analiza exterioara

 
Corsair Crystal 280X are parte de o compartimentare interioara pe orizontala, ce separa inima sistemului de sursa de alimentare, dar si de unitatile de stocare, oferind totodata o lejeritate ceva mai mare in ceea ce priveste partea de wiremanagement.

Trei panouri din sticla securizata dispuse pe cele trei laturi ale carcasei vor scoate in evidenta atat componentele, cat si partea de iluminare, odata ce sistemul este functional. Panourile sunt protejate de sasiul carcasei si de sistemul de prindere (in cazul in care strangem prea tare) prin intermediul unor garnituri cauciucate incastrate; asadar acestea isi vor mentine integritatea iar garniturile vor ramane atasate de panouri.

Fiecare zona de captare / evacuare a aerului (frontal, plafon, podea, panou lateral dreapta) este prevazuta cu un filtru de praf magnetic, care va proteja interiorul de impuritatile din camera, asigurand astfel o functionare eficienta timp indelungat.

Masca frontala este construita din plastic si poate fi inlaturata prin tragere (cu tot cu panoul din sticla) fiind atasata de sasiu prin intermediul unor cleme. Admisia aerului este realizata prin laterala mastii si a panoului frontal din sticla securizata, fiind dedicat spatiu special pentru acest lucru. Zona de control a sistemului ramane atasata de cadrul carcasei, Corsair Crystal 280X fiind dotata cu doua porturi USB 3.0,  jack-uri stereo (microfon si casti), un buton de Power iluminat si un buton de Reset.

Inaltimea picioarelor nu este foarte generoasa, in ciuda pad-urilor aplicate la baza acestora, asadar cel mai indicat ar fi amplasarea unitatii pe birou sau pe parchet.

 

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Corsair Crystal 280X RGB

Lasa-ne un comentariu: