Prezentare – DeepCool CH510

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 23 September, 2022.

DeepCool CH510

 
DeepCool sunt unii dintre cei mai harnici producatori de carcase in ultima vreme, trimitand constant produse la teste si incercand sa defineasca o categorie proprie de produs, unde raportul calitate / pret se imbina cu atentia acordata materialelor si calitatii constructiei. Practic, discutam despre carcase mai accesibile decat marea majoritate a modelelor Fractal sau Corsair, dar care ofera dotari peste marea majoritate a brand-urilor asiatice prezente pe piata noastra.

Desigur, acest lucru este sustinut si de strategia inteligenta pe care producatorul o abordeaza, folosind acelasi sasiu pentru mai multe modele, diferenta fiind data de restul componentelor, cum ar fi masca frontala, laterale sau ventilatoare. De aceea produsele seamana uneori intre ele, in special la interior, dar asta nu este un lucru rau, pentru ca fiecare poate alege dotarile de care are nevoie.

Alta data insa, avem de-a face cu modele noi, sau modele care aduc dotari ceva mai iesite din comun, iar un astfel de model este si nou lansatul DeepCool CH510, o carcasa sobra, dar bine aerisita, echipata cu geam lateral si suport retractabil pentru casti.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – DeepCool CH510

  1. Dodo a scris pe:

    Salutări și felicitări pentru munca depusa!Este o carcasă simpla,dar din păcate ineficientă in răcirea componentelor și asta din cauza panoului frontal.Fanta prin care intra aerul…..pare o gluma in 2022.

Lasa-ne un comentariu: