Prezentare – DeepCool CL500

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 14 August, 2020.

Analiza exterioara

 
DeepCool CL500 este construita din tabla de otel, panoul lateral stanga fiind construit din sticla securizata. Admisia aerului este realizata prin masca frontal, aceasta fiind echipata cu un filtru de praf pe toata lungimea sa. Latura superioara este de asemenea protejata cu ajutorul unui filtru de praf, avand acelasi design ca si masca frontala, in timp ce pe latura inferioara gasim un filtru de praf montat in dreptul admisiei sursei.

Zona de control este pozitionata deasupra panoului frontal, aici fiind dispuse butoanele Power si Reset, 2 conectori USB 3, un conector USB 3.1 Gen 2 si un jacki audio in/out. Masca frontala poate fi demontata cu usurinta, conectorii ramanand atasati de carcasa. Similar, latura superioara se poate demonta simplu si rapid, pentru a facilita montarea componentelor necesare.

Pentru a putea fi utilizata cu usurinta pe orice suprafata, lateralele partii inferioare sunt ridicate, iar admisia aerului rece in carcasa este realizata in proportie de 90% prin masca frontala.

Piesa de rezistenta este reprezentata de sistemul de prindere magnetic cu ajutorul caruia sunt atasate lateralele si latura superioara de carcasa, DeepCool CL500 putand fi demontata si montata la loc cu usurinta.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – DeepCool CL500

Lasa-ne un comentariu: