Prezentare – DeepCool CL500

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 14 August, 2020.

Concluzii

 
DeepCool CL500 incearca sa ofere un aspect elegant, fara iluminare RGB sau alte artificii de acest gen, celor care isi doresc o carcasa bine aerisita. In acest sens, intraga suprafata a mastii frontale actioneaza ca o zona de captare a aerului rece, in timp ce zona superioara, construita in acelasi fel (fasii de plastic cu un filtru de praf in spate), asigura evacuarea in mod natural, impreuna cu zona ventilatorului de 120mm montat pe latura din spate.

Carcasa poate fi demontata cu usurinta, atat pentru montarea componentelor, cat si pentru curatarea filtrelor de praf, nefiind necesara o unealta in acest sens. Mai mult decat atat, avem la dispozitie suficiente puncte de trecere, precum si puncte echipate cu benzi velcro, pentru o mai buna organizare a cablurilor.

Din punctul meu de vedere, pentru anul 2020, in care majoritatea placilor de baza au cel putin un slot NVMe, iar HDD-urile au ajuns la dimensiuni impresionante, DeepCool CL500 este echipata cu suficiente spatii pentru unitati de stocare, iar un AIO poate fi montat cu usurinta pe latura frontala, sau pe latura superioara.

Totusi, daca aveti in plan configurarea unui circuit de racire cu lichid, trebuie sa tineti cont de locul in care veti monta combo-ul pompa/rezervor, deoarece DeepCool CL500 este destul de compacta. Asta nu inseamna ca nu se poate, doar ca spatiul este limitat si trebuie sa planuiti cu atentie in avans.

Nu in ultimul rand, includerea unui controller PWM si a unui suport pentru placa video sunt aditii binevenite pentru o carcasa care incearca sa ne imbie prin pretul sau de 79 Euro. Per total, primim suficiente dotari pentru aceasta suma, un aspect elegant si un air-flow bine gandit, DeepCool CL500 putandu-se lauda cu un raport calitate / pret optim.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – DeepCool CL500

Lasa-ne un comentariu: