Prezentare – Deepcool MATREXX 55 V3 ADD-RGB 3F

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 28 December, 2021.

Analiza exterioara

 
Deepcool MATREXX 55 V3 ADD-RGB 3F este construita din tabla de otel SECC, panoul lateral stanga si panoul frontal fiind construite din sticla securizata de 4mm. Din acest motiv, admisia aerului este realizata prin lateralele mastii frontale, acestea fiind echipate cu filtre de praf. Latura superioara este de asemenea protejata cu un filtru de praf magnetic, in timp ce pe latura inferioara gasim un filtru de praf montat in dreptul admisiei sursei.

Zona de control este pozitionata deasupra panoului frontal, in partea dreapta, aici fiind dispuse butoanele Power si Reset, precum si 1 conector USB 3, 2 conectori USB 3 si doua jack-uri audio (in/out). Iluminarea poate fi controlata cu utilitarului oferit de producatorul placii de baza, Deepcool MATREXX 55 V3 ADD-RGB 3F fiind compatibila cu solutiile software de la Asus, ASrock, GIGABYTE si MSI.

Pentru a putea fi utilizata cu usurinta pe orice suprafata, carcasa este echipata cu 4 picioruse cauciucate, iar admisia aerului rece in carcasa este realizata in proportie de 90% prin lateralele mastii frontale.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: