Prezentare – Fractal Design Mood

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 1 July, 2024.

Analiza exterioara

 

Fractal Design Mood este o carcasa bicamerala cu orientare verticala, care accepta placi de baza in format mini ITX si este gandita pentru a oferi o combinatie unica intre aspect si aerisire. Astfel, structura carcasei este imbracata intr-o suprafata de tip mesh textil, cu un aspect aparte, carcasa fiind disponibila in doua culori – alb sau negru. DIscutam despre o carcasa compacta si eleganta, care isi poate gasi locul fara probleme atat pe birou, cat si in sufragerie.

Latura frontala si cele doua laterale fac parte din aceeasi suprafata mesh, care poate fi inlaturata prin culisare in sus, in timp ce latura din spate este construita din plastic perforat, fiind protejata pe interior de un filtru de praf atasat magnetic. Conectorii frontali sunt pozitionati pe latura inferioara a carcasei, pe partea din fata, Fractal Design Mood fiind dotata cu un buton Power, un conector audio combo, doi conectori USB 3.0, precum si un conector USB 3.2 Gen 2×2 TypeC.

Latura superioara este perforata in totalitate, aici fiind montat un ventilator de 180mm pentru evacuare, in timp ce latura inferioara este construita ca un piedestal prin care putem trece cablurile conectate la placa de baza sau placa video, respectiv cablul sursei, inspre spatele carcasei, printr-o fanta decupata special in acest sens.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Fractal Design Mood

  1. Fractal Design Raspberry Pi North cand?

Lasa-ne un comentariu: