Prezentare – Fractal Design Mood

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 1 July, 2024.

Concluzii

 
Fractal Design Mood este o carcasa eleganta, iesita din comun si in acelasi timp un produs paradoxal. Pentru ca da, se incadreaza intr-o nisa aparte, insa, in acelasi timp, este exact ce te-ai astepta de la Fractal. Am mai vazut carcase verticale, insa nu iti ia nici un minut dupa ce vezi Mood pentru prima oara ca sa iti dai seama ca este vorba despre o carcasa Fractal Design.

Iar asta nu se vede numai in exterior, prin aspect, desi eleganta este clar unul dintre punctele forte ale carcasei, ci si in momentul in care o desfaci si incepi sa analizezi arhitectura interioara, cum pot fi montate componentele, cum tragi cablurile in exterior. Pentru ca ergonomia indelung studiata este de asemenea o trasatura specifica Fractal Design, iar Mood este bine gandita.

Da, avem de-a face cu o carcasa mica si eleganta, dar asta nu inseamna ca nu putem monta o placa video puternica in interior, ba chiar din contra. Si fata de alte carcase de dimensiuni reduse, ventilatia chiar nu este o problema in cazul Mood-ului. Practic, avem de-a face cu o carcasa compacta, eleganta, care poate gazdui sisteme moderne puternice, fara sa ne asalteze cu luminite sau tone de sticla, care parca striga “uita-te la mine”.

Din contra. Fractal Design Mood este carcasa aia discreta, care pare ca nu vrea sa iti atraga atentia in nici un fel, dar la care te vei uita mereu, pentru ca este pur si simplu sperba. Desigur, o astfel de carcasa vine cu un pret pe masura, pretul recomandat pentru Mood fiind 149.99 EURO. Ramane de vazut pentru ce pret va ajunge in magazinele din tara noastra, pentru ca, din cate stiu, trebuie sa isi faca aparitia in curand si pe meleaguri autohtone.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Fractal Design Mood

  1. Fractal Design Raspberry Pi North cand?

Lasa-ne un comentariu: