Prezentare – Fractal Design Mood

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 1 July, 2024.

Analiza interioara

 

Asa cum spuneam, carcasa este impartita in doua incinte, mai precis incinta principala, in care montam placa de baza, sistemul de racire si sursa, respectiv incinta dedicata in totalitate placii video. Fractal Design Mood accepta placi video cu o lungime maxima de 325mm, o inaltime de 145mm si o grosime de 56mm (2.75 sloturi), placa video fiind conectata la placa de baza cu ajutorul unui riser montat din fabrica.

Spate in spate cu incinta placii video de afla incinta in care putem monta o placa de baza in format mini-ITX, un sistem de racire cu o inaltime maxima de 114mm, o sursa de maxim 130mm lungime (SFX sau SFX-L), respectiv unitatile de stocare. Astfel, Fractal Design Mood poate adaposti doua unitati de stocare de 3.5″ sau doua unitati de stocare de 2.5″, montantii acestora fiind demontabili / interschimbabili.

Carcasa este echipata cu un ventilator de 180mm montat din fabrica pe latura superioara, acesta evacuand aerul cald din carcasa, folosindu-se de asemenea si de principiul convectiei naturale a aerului cald. Pe langa acesta, putem monta doua ventilatoare de 1200mm sau 140mm, sau un AIO de 240/280mm, pe latura frontala.

Mai mult decat atat, merita mentionat faptul ca Fractal Design Mood este compatibila cu intiativa SFF-Ready a celor de la Nvidia, despre care va povesteam cu ceva timp in urma, in cadrul materialului dedicat Nvidia de la Computex 2024.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Fractal Design Mood

  1. Fractal Design Raspberry Pi North cand?

Lasa-ne un comentariu: