Prezentare – Fractal Design Terra

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 1 November, 2023.

Fractal Design Terra

 
Nu cu mult timp in urma va povesteam despre noua strategie Fractal Design, concretizata in mai multe linii de produse “altfel”, produse despre care am discutat de altfel atat in materialul publicat la Computex 2023, cat si in articole dedicate nou lansatelor North, respectiv Ridge. Cu toate acestea, de departe cel mai interesant produs lansat la Computex este liliputana Fractal Design Terra, o carcasa cu un volum de doar 10.4L, care poate adaposti chiar si placi video high-end.

Cum au reusit cei de la Fractal Design aceasta performanta? Ei bine, asta vom incerca sa vedem astazi. Cert este ca Fractal Design Terra este una dintre cele mai bine aerisite carcase ITX care au fost produse vreodata, ingloband in acelasi timp si o serie de inovatii mai putin intalnite, cum ar fi posibilitatea de a ajusta volumul celor doua compartimente care adapostesc componentele.

Nu in ultimul rand, design-ul joaca de asemenea un rol important in cazul Fractal Design Terra, producatorul scandinav reusind sa iasa in evidenta chiar si in cazul unei carcase de mici dimensiuni, datorita unei combinatii inspirate intre aluminiu si insertii de lemn, Terra fiind disponibila in 3 variante de culoare. Mai mult decat atat, modul in care carcasa este asamblata si implicit modul in care noi avem acces la componentele din interior este de asemenea atipic, Fractal Design Terra fiind per total una dintre cele mai interesante carcase lansate in 2023.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: