Prezentare – FSP CUT593 Premium Edition

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 20 March, 2024.

FSP CUT593 Premium Edition

 

Astazi avem in laborator o carcasa din partea producatorului taiwanez FSP, produs cu care ne-am mai intalnit in cadrul targului de la Computex, iar mai apoi in cadrul EHA Tech Tour 2023. Dupa nenumarate surse FSP testate pe LAB501, iata-ne in fata lui FSP CUT593P, un mid-tower destul de ofertant in ceea ce priveste capacitatea de racire, insa care aduce si cateva inovatii pe partea de wire-management.

Acest model este disponibil in 3 versiuni: CUT593, CUT593A si CUT593P (Premium Edition), cea din urma fiind versiunea pe care noi am primit-o la teste, dar si cea care a starnit interesul atunci cand a fost anuntata oficial. FSP CUT593P vine cu 2 panouri din sticla securizata, cu un panou frontal extra dar si cu cabluri sleeve-uite de 24 pini si EPS preinstalate cu piepteni pe un cover metalic pe partea din spate a sasiului.

Cu 4 ventilatoare ARGB de 140mm preinstalate din fabrica, dar si cu loc suficient sub masca plafonului pentru inca un rand de ventilatoare suplimentare (poate avem nevoie de push-pull), pretul de comercializare pentru FSP CUT593P este in jur de 139€ (pe negru) si 145€ (varianta pe alb). Sa vedem concret despre ce este vorba…

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – FSP CUT593 Premium Edition

  1. Doru a scris pe:

    Imi place ca sunteti foarte obiectivi in review-uri (sau majoritatea lor)
    Revenind la carcasa, nu inteleg de ce ai pune panoul de sticla si la cealalta laterala a carcasei. Ca sa vezi cablurile sau cum? Ma depaseste. Plus ca materialul ala textil pentru deschiderea panourilor arata hidos.

  2. Monstru a scris pe:

    In cazul de fata? Ca sa etaleze sistemul propriu de wire-management de pe spate, presupun.

Lasa-ne un comentariu: