Prezentare – Lian Li 011 Dynamic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 18 January, 2019.

Concluzii

 
Lian Li 011 Dynamic poate fi comandata in Romania prin Shop4PC, pentru ~619 RON, sau prin Caseking, pentru ~130 Euro, oferind un bun raport calitate / pret. Cred ca principalul punct slab pe care l-am remarcat in timp ce analizam carcasa este grosimea otelului din care este construita, usor subdimensionata pentru suprafata acoperita de laterala, de exemplu. In mintea mea carcasele Lian Li fac parte din categoria high-end, iar materialele folosite si calitatea finisajelor ar trebui sa fie mereu la inaltime. Chiar sunt curios cum ar arata o versiune construita integral din aluminiu… dar probabil ca si pretul ar reflecta pe deplin acest lucru.

Cu exceptia acestui fapt, as mai mentiona lipsa optiunii de a monta placa grafica paralel cu placa de baza, o dotare destul de importanta pentru cei care construiesc sisteme custom, respectiv inaltimea destul de redusa a aircooler-elor care pot fi utilizate pentru procesor (nu putem utiliza Noctua NH-D14, de exemplu).

Pe de alta parte, Lian Li 011 Dynamic ofera noi posibilitati celor care vor sa construiasca un PC aratos, optiunea de a monta pana la 3 radiatoare de 360mm fiind demna de luat in seama. Nu in ultimul rand, arhitectura dual-chamber ne permite sa construim un sistem aerisit, in care placa de baza si placa video ocupa locul de onoare.

Si daca tot discutam despre sisteme aerisite, trebuie sa va spun ca exista si o versiune denumita Lian Li 011 Air, care nu este echipata cu sticla securizata pe latura frontala, utilizatorul putand monta inca un radiator de 360mm sau 3 ventilatoare de 120mm in aceasta zona.

Per total, as spune ca Lian Li 011 Dynamic este o carcasa interesanta, cu un pret corect, care ofera posibilitati inedite pasionatilor de watercooling, datorita integrarii ingenioase a sticlei securizate, fara a restrictiona air-flow-ul. Personal, mi-as dori pe viitor sa vad si o versiune construita din aluminiu, sau otel ceva mai solid, chiar daca acest lucru ar creste pretul final.

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Lian Li 011 Dynamic

 1. Doru a scris pe:

  O carcasa unica.
  Imi pare rau insa sa vad ca Lian Li nu isi pastreaza traditia. Pentru o carcasa din otel pretul este un pic cam mare.

 2. alice ionescu a scris pe:

  pacat ca au flex panourile…
  si din ce am auzit unii useri intampina ceva probleme prinderile, multe bolturi se pare ca se rup usor, panourile neavand in ce sa se mai prinda…
  https://postimg.cc/hXwJPR7s

  sunt curioasa de airflow cum e…

Lasa-ne un comentariu: