Prezentare – Lian Li 011 Dynamic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 18 January, 2019.

Analiza exterioara

 
Spuneam cu cateva pagini in urma ca Lian Li 011 Dynamic este un proiect curajos. Intr-adevar, producatorul tawainez s-a abatut de la calea sigura, abordata de catre majoritatea producatorilor si a lansat o carcasa cu o arhitectura dual-chamber atipica, atat datorita dotarilor pe care le ofera, cat si datorita modului in care este gandit fluxul de aer. Astfel, producatorul a incercat sa integreze sticla securizata intr-o carcasa… altfel, Lian Li 011 Dynamic fiind echipata cu doua panouri din sticla securizata – unul pozitionat pe laterala din stanga si unul pe latura frontala.

In aceste conditii, aerisirea este realizata prin latura inferioara, latura superioara, laterala dreapta si spatele carcasei, combinatia intre acest tip de circuit al aerului si arhitectura dual-chamber avand ca efect o carcasa interesanta, care ofera optiuni inedite celor care vor sa construiasca un sistem aratos.

Astfel, pentru a demonta carcasa tot ce trebuie sa facem este sa desfacem cele doua thumbscrews care tin in loc capacul de pe latura superioara, cele doua laterale glisand pur si simplu in sus in momentul in care latura superioara este demontata. Cele doua laturi acoperite cu sticla securizata se imbina intr-un mod fericit, masca frontala fiind continuata cu zona panoului de control.

Aici gasim butonul Power, 2 conectori USB 3.0, 2 conectori audio, precum si un conector USB 3.1 Type-C. De altfel, zona in care sunt dispusi conectori pe latura frontala este si singura parte din carcasa construita din aluminiu, atat scheletul carcasei, cat si laterala si latura superioara fiind construite din otel de 0.8mm. Si din pacate… trebuie sa mentionez faptul ca otelul utilizat pare destul de subtire, in orice caz nu genul de material pe care m-as astepta sa il gasesc pe o carcasa Lian Li.

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Lian Li 011 Dynamic

 1. Doru a scris pe:

  O carcasa unica.
  Imi pare rau insa sa vad ca Lian Li nu isi pastreaza traditia. Pentru o carcasa din otel pretul este un pic cam mare.

 2. alice ionescu a scris pe:

  pacat ca au flex panourile…
  si din ce am auzit unii useri intampina ceva probleme prinderile, multe bolturi se pare ca se rup usor, panourile neavand in ce sa se mai prinda…
  https://postimg.cc/hXwJPR7s

  sunt curioasa de airflow cum e…

Lasa-ne un comentariu: