Prezentare – Lian Li 011 Dynamic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 18 January, 2019.

Analiza interioara

 
Interiorul va fi cu siguranta pe placul pasionatilor de sisteme custom racite cu lichid, incinta in care este montata placa de baza fiind dedicata aproape in totalitate acesteia. Aici mai putem monta doua unitati de stocare de 2.5″ sau una de 3.5″, pe podea, sau pana la trei radiatoare de 360mm (sau ventilatoarele echivalente), pe podea, pe tavan, respectiv in continuarea motherboard tray-ului.

Am apreciat faptul ca marginea acestuia este inclinata, in zona unde sunt dispuse garniturile de cauciuc, acest lucru facilitand trecerea cablurilor inspre latura din spate, pentru un wire-management cat mai simplu si curat.

In cea de-a doua incinta a carcasei, paralela cu zona placii de baza, putem monta doua surse de alimentare, sau 4 unitati de 2.5″ / 2 unitati de 3.5″. Masca unitatilor de stocare ajuta la organizarea cablurilor, insa, daca avem nevoie, putem demonta atat zona unitatilor de stocare, cat si montantul celei de-a doua surse.

Latura inferioara, latura superioara si laterala metalica sunt echipate cu filtre de praf magnetice, pe latura inferioara fiind pozitionate si o serie intreaga de orificii pe care le putem utiliza pentru a monta diverse componente ale circuitului de racire cu lichid, cum ar fi pompe sau rezervoare.
 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Lian Li 011 Dynamic

 1. Doru a scris pe:

  O carcasa unica.
  Imi pare rau insa sa vad ca Lian Li nu isi pastreaza traditia. Pentru o carcasa din otel pretul este un pic cam mare.

 2. alice ionescu a scris pe:

  pacat ca au flex panourile…
  si din ce am auzit unii useri intampina ceva probleme prinderile, multe bolturi se pare ca se rup usor, panourile neavand in ce sa se mai prinda…
  https://postimg.cc/hXwJPR7s

  sunt curioasa de airflow cum e…

Lasa-ne un comentariu: