Prezentare – MONTECH King 95 Pro

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 19 March, 2024.

MONTECH King 95 Pro

 
Industria in care activam s-a transformat constant in ultimele doua decade, indiferent despre tipul de produs despre care discutam. Iar in mare parte din acest timp am fost alaturi de voi, fiind martori ai acestor transformari si vazand companii cum apar, sau dispar, in functie de modul in care a evoluat tehnologia, respectiv contextul economic. Ei bine, chiar si dupa tot acest timp, inca isi mai fac aparitia companii noi in domeniu nostru, care incearca sa ofere produse cat mai interesante, sau cu un raport calitate / pret cat mai bun.

Un astfel de exemplu sunt cei de la Montech, un brand de carcase, surse si periferice, lansat pe piata locala de catre distribuitorul taiwanez Telon Co. Ltd, in anul 2016. Astfel, in 2017 acestia lansau prima familie de surse, iar doi ani mai tarziu vedea lumina zilei prima familie de carcase Montech, mai precis seria Air. 2019 a fost de altfel si primul an in care Montech au participat la Computex, iar in anii urmatori acestia s-au concentrat pe extinderea distributiei in afara Taiwan-ului, mai intai prin NewEgg si Amazon si ulterior prin canale de distributie traditionale.

Asa cum stim cu totii, urmatorul Computex organizat in format clasic a avut loc in 2023, unde i-am intalnit pentru prima oara pe cei de la Montech si le-am admirat produsele, in special impresionanta carcasa MONTECH King 95 Pro. Vedeti voi, in momentul de fata cei de la Montech comercializeaza 4 serii de carcase, mai precis seria Entry, Air, Sky si King, MONTECH King 95 Pro fiind varful de gama absolut disponibil in portofoliul producatorului taiwanez.

Si cum aceasta carcasa este disponibila si in magazinele din tara noastra, pentru un pret chiar interesant (~839 RON), ne-am gandit ca nu ar strica sa aruncam o privire mai detaliata asupra ei, pentru a vedea ce au de oferit cei de la Montech. De la bun inceput trebuie sa precizez faptul ca seria King 95 este alcatuita dintr-o carcasa de baza, disponibila in 4 culori (alb, negru, albastru si rosu), cu sau fara ventilatoare ARGB instalate in sistem, varianta Pro fiind cea livrata cu ventilatoare montate din fabrica.
 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – MONTECH King 95 Pro

  1. vlad0ne a scris pe:

    Multumim de noutati + review!

    P.S.: pe varianta “mobile” a site-ului, tabelele de pe pag. 2 a acestui review nu se vad. Si cred ca nu se vad in general.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Versiunea mobile LAB501 nu stie sa afiseze tabele, din pacate.

Lasa-ne un comentariu: