Prezentare – Nanoxia CoolForce 1

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 28 June, 2017.

Analiza exterioara

 

Nanoxia CoolForce 1 este o carcasa mid-tower solida (aproximativ 9.5 kg), cu un design sobru ce lasa loc unui air-flow traditional. In ciuda greutatii sale, pentru panoul superior si cel frontal s-a optat pentru o constructie din plastic, panourile laterale si sasiul fiind “greii” acestui ansamblu.

Desi este construita integral din plastic, masca frontala are un aspect de aluminiu slefuit si prezinta subtile decupaturi pentru a permite celor doua ventilatoare CoolForce aflate in interior sa capteze aerul. Din fericire masca se inlatura prin tragere, facilitand astfel accesul atat spre cele doua ventilatoare, spre filtrul de praf cat si spre cele doua bay-uri de 5.25″. Desigur, capacele care acopera unitatile de 5.25″ se pot atasa si detasa cu usurinta astfel incat nimeni nu-si va da seama ca spatiul din interior a fost vreodata utilizat de catre dvs.

O mentiune in ceea ce priveste mecanismul filtrului de praf – nu inteleg de ce nu au optat pentru unul magnetic. Cele doua benzi cu LED aflate de o parte si de alta a ramei frontale impreuna cu logo-ul “Nanoxia” se vor lumina in verde atunci cand sistem va fi functional; desi iluminarea benzilor este una discreta acestea se pot opri multumita butonului “LED” aflat pe zona de control a carcasei.

In ceea ce priveste panoul superior, ei bine sa spunem pentru inceput ca ma bucur sa vad unul. Desi este construit din plastic si se detaseaza, nu am putut sa nu apreciez precizia cu care acesta etanseaza interiorul atunci cand nu avem nimic montat in aceasta zona. Dupa cum se poate observa si din poze, plafonul este extrem de generos in ceea ce priveste posibilitatea de populare iar constructia de tip fagure a ramei plafonul permite un air-flow sporit, la care se adauga si flexibilitatea de a monta ventilatoarele dupa bunul plac.

Eliminarea aerului cald din carcasa intra sub jurisdictia ventilatorului CoolForce de 120mm aflat in partea din spate a carcasei, deasupra celor 7 sloturi de expansiune.

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Nanoxia CoolForce 1

  1. Sidd a scris pe:

    Un mic typo la ultima pagina “a fost a placere sa lucrez …”

  2. Monstru a scris pe:

    Multumim Sid

Lasa-ne un comentariu: