Prezentare – Nanoxia CoolForce 1

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 28 June, 2017.

Concluzii

 

La final pot spune ca a fost o placere sa lucrez cu aceasta carcasa, intreaga experienta fiind lejera pentru mine. Sentimentul de comoditate este practic un cumul de factori, incepand cu manualul de utilizare (care, desi are mici greseli este foarte detaliat), continuand cu inlaturarea mastii frontale si a capacului superior pana la instalarea unitatilor de stocare si a extensiilor incluse in pachetul de accesorii.

Am apreciat sentimentul de soliditate pe care ti-l ofera inca de la primul contact cat si atentia care s-a acordat antifonarii si comoditatii in procesul de instalare: materialul fonoabsorbant atasat in zonele cheie (putine carcase sun dotate cu material si pe latura din spate a carcasei), spatiul creat special pentru cablul de 8 pini pentru procesor, tray-ul in relief, posibilitatea de a instala un rezervor (cu sau fara pompa) de watercooling in montantul unitatilor de 5.25″, cele trei ventilatoare de calitate impreuna cu fan controller-ul, toate acestea sunt dotari care nu pot fi ignorate.

Sigur, ar fi fost util si o masca modulara pentru sursa sau un filtru de praf magnetic in partea frontala, insa la 425 lei cred putem trece cu vederea aceste aspecte. Disponibilitatea in magazinele din Romania este o problema in momentul de fata, insa atunci cand va aparea in stoc Nanoxia CoolForce 1 poate reprezenta o amenintare destul de serioasa pentru carcasele din acest segment de piata.

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Nanoxia CoolForce 1

  1. Sidd a scris pe:

    Un mic typo la ultima pagina “a fost a placere sa lucrez …”

  2. Monstru a scris pe:

    Multumim Sid

Lasa-ne un comentariu: