Prezentare – Nanoxia CoolForce 1

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 28 June, 2017.

Zona de control a sistemului ramane, spre bucuria noastra, atasata de sasiu atunci cand decidem sa scoatem masca frontala. Aici gasim un port USB 3.1 Type-C, butonul “LED” cu ajutorul caruia putem inchide sau aprinde benzile, doua porturi USB 3.0, LED-ul de HDD, butonul de Power, butonul de Reset, butonul controller-ului cu trei pozitii dar si nelipsitele jack-uri stereo (microfon si casti).

Fan controller-ul ne ajuta sa ajustam viteza celor 3 ventilatoare preinstalate, acesta impreuna cu benzile cu LED fiind alimentate din aceeasi mufa SATA. Desi este un avantaj in ceea ce priveste cable management-ul, fan controller-ul nu este compatibil cu ventilatoare PWM, iar puterea maxima pe care o poate sustine nu poate depasi 9W.

Podeaua carcasei este prevazuta cu doua zone de admisie a aerului, insa doar zona ce corespunde sursei este protejata cu un filtru de praf. Sigur, in cazul in care decidem sa suplimentam airflow-ul putem apela la putin bricolaj si ne putem face singuri un filtru de praf, magnetic chiar. In ceea ce priveste picioarele carcasei, apreciez design-ul stilizat al acestora cat si materialul incorporat la baza lor, care protejeaza pardoseala, insa mi-as fi dorit ca acestea sa fie ceva mai inalte. Spre exemplu, daca montam carcasa pe un covor cu fir lung cu siguranta absorbtia aerului nu va fi cea indicata.

Spuneam mai devreme ca panourile laterale sunt responsabile intr-o anumita masura de greutatea intregului ansamblu. Ei bine, odata ce le-am inlaturat… sa spunem doar ca mi-a fost mult mai usor de manevrat sasiul…

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Nanoxia CoolForce 1

  1. Sidd a scris pe:

    Un mic typo la ultima pagina “a fost a placere sa lucrez …”

  2. Monstru a scris pe:

    Multumim Sid

Lasa-ne un comentariu: