Prezentare – Raijintek Paean Mini

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 27 May, 2022.

Analiza exterioara

 
Raijintek Paean Mini are o arhitectura unicamerala si este echipata cu doua panouri din sticla securizata – unul pozitionat pe laterala din stanga si unul pe latura frontala. Aerisirea este realizata prin latura inferioara, latura superioara, laterala dreapta si spatele carcasei, combinatia intre acest tip de circuit al aerului si arhitectura interna oferind optiuni inedite celor care vor sa construiasca un sistem aratos.

Raijintek Paean Mini are o particularitate aparte si anume nu este echipata cu doua laterale demontabile, incinta carcasei incorporand panoul din dreapta. Practic, pentru a avea acces la interior putem demonta laterala stanga, construita din sticla securizata, toate elementele sistemului fiind direct accesibile prin aceasta latura. De asemenea, sursa este pozitionata atipic, inspre partea din fata a carcasei, drept urmare cei de la Raijintek au utilizat un prelungitor pentru a conecta cablul de alimentare.

Evident, atat laterala dreapta, cat si latura inferioara si latura superioara, sunt echipate cu filtre de praf magnetice, detasabile, iar zona de control este pozitionata pe insertia de aluminiu de pe latura frontala. Aici gasim butonul Power, pozitionat in partea de sus a carcasei, respectiv un conector USB 3 si un conector USB-C, pozitionate in zona inferioara a carcasei.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Raijintek Paean Mini

  1. Artanis a scris pe:

    Haideti si cu un nou build in ITX ! 😉

Lasa-ne un comentariu: