Prezentare – Raijintek Paean Mini

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 27 May, 2022.

Concluzii

 
Raijintek Paean Mini este o carcasa interesanta, care propune o solutie unicamerala inedita, accentul fiind pus pe ventilatia sistemului si pe aspect. Astfel, cele doua laturi din sticla securizata permit privitorului sa admire sistemul din doua unghiuri, in timp ce modul in care este organizata carcasa permite montarea cu usurinta a unui AIO de pana la 280mm, sau chiar construirea unui circuit de racire cu lichid bazat pe un radiator de aceeasi dimensiune.

Practic, Raijintek Paean Mini incearca sa aduca in zona compacta o carcasa cat mai aratoasa si cat mai bine aerisita, fara a face compromisuri la capitolul dimensiuni. Mai mult decat atat, placa grafica poate fi montata vertical din fabrica, dar daca ne dorim avem si posibilitatea de a o monta in mod traditional.

Singura bataie de cap pe care o vor avea cei care vor construi un sistem in Raijintek Paean Mini va fi wiremanagement-ul, deoarece nu exista locuri unde pot fi ascunse cablurile. Cu alte cuvinte, daca va doreati sa exersati sleeving-ul custom, un sistem construit in Raijintek Paean Mini ar fi un motiv destul de bun.

In rest, avem de-a face cu carcasa iesita din comun, asa cum ne-au obisnuit cei de la Raijintek, numai buna pentru un sistem mini ITX puternic. Si sunt convins ca si pretul in magazine va fi unul pe placul nostru, cunoscand strategia celor de la Raijintek de pana acum.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Raijintek Paean Mini

  1. Artanis a scris pe:

    Haideti si cu un nou build in ITX ! 😉

Lasa-ne un comentariu: