Prezentare – Raijintek Paean Mini

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 27 May, 2022.

Analiza interioara

 
Raijintek Paean Mini este o carcasa ITX incapatoare, cu o arhitectura interna atipica. Astfel, placa de baza este montata standard, in timp ce sursa este pozitionata intr-un montant dedicat, pozitionat inspre partea din fata a carcasei, iar placa video este montata vertical, pe un suport detasabil. Desigur, daca dorim, putem sa montam placa video in pozitia clasica, Raijintek incluzand in pachet si un capac care acopera locul lasat liber pe partea din spate a carcasei dupa ce inlaturam montantul vertical.

La capitolul stocare avem de-a face cu o configuratie minimalista, Raijintek Paean Mini putand gazdui o unitate de 3.5 sau o unitate de 2.5″ montate pe podeaua carcasei, insa, in zilele noastre cel mai probabil sistemul de operare va fi instalat oricum pe un SSD NVMe de minim 1TB, deci acest lucru nu reprezinta o problema, in special in cazul unui sistem ITX.

Lucrurile stau cu totul altfel la capitolul racire, deoarece Raijintek Paean Mini accepta un total de 5 ventilatoare, doua dintre acestea putand fi montate pe latura superioara, doua pe latura inferioara si unul pe latura din spate. De asemenea, fanii sistemelor de racire cu lichid nu trebuie sa isi faca griji, Raijintek Paean Mini fiind capabila sa sustina radiatoare de pana la 280mm pe latura superioara, ceea ce inseamna ca putem construi un sistem interesant, echipat cu doua ventilatoare pe latura inferioara si un radiator si doua ventilatoare pe latura superioara, pentru a beneficia la maxim de convectia aerului cald.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Raijintek Paean Mini

  1. Artanis a scris pe:

    Haideti si cu un nou build in ITX ! 😉

Lasa-ne un comentariu: