Prezentare – Raijintek Paean Mini

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 27 May, 2022.

Raijintek Paean Mini

 
Ehehe, dragii barbosului, dar ce grozavie am pregatit eu pentru voi astazi! Ceva asa… mic, compact, dar cu suficient spatiu pentru un sistem de racire corespunzator, cu suficienta sticla incat sa vedem componentele din interior din doua unghiuri, dar in acelasi timp suficient de elegant si sobru, astfel incat sa nu arate ca o sorcova. Ce sa fie… ce sa fie?

Ei bine, este noua lansata Raijintek Paean Mini, urmasa a doua carcase legendare. Ma refer, desigur, la Raijintek Paean, o carcasa open-frame care merge utilizata fara probleme pe post de masa de teste, respectiv la monstruoasa Raijintek Paean Premium, una dintre cele mai incapatoare si bine aerisite carcase testate de noi in ultimii ani. Cat despre Raijintek Paean Mini, ea nu este nici open frame si nici nu are dimensiunile uriase ale modelului Premium.

De fapt, daca ar fi sa ne referim la conceptul constructiv, Raijintek Paean Mini seamana mai mult cu Lian Li 011 Dynamic Mini, decat cu inaintasii sai, doar ca si fata de aceasta exista suficiente diferente. Drept urmare, avem de-a face cu ceva nou si interesant, mai precis cu o carcasa gandita pentru cei care vor sa construiasca un sistem mini ITX bine aerisit si in acelasi timp aratos.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Raijintek Paean Mini

  1. Artanis a scris pe:

    Haideti si cu un nou build in ITX ! 😉

Lasa-ne un comentariu: