Prezentare – Raijintek Pan Slim

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 21 May, 2021.

Analiza exterioara

 
Raijintek Pan Slim este o carcasa HTPC atipica, atat prin dimensiuni, cat si prin optiunile pe care le ofera. Astfel, daca va aflati in cautarea unei carcase de dimensiuni cat mai reduse, in care sa montati un sistem mini-ITX, un procesor cu grafica integrata si o solutie de racire compacta pe aer, Raijintek Pan Slim nu este pentru voi.

Desi nu pare, din imaginile surprinse de noi, Raijintek Pan Slim este o carcasa de dimensiuni considerabile, gandita pentru a gazdui un sistem de gaming sub forma unui HTPC. Stiu, stiu, pare ca are dimensiunile unui amplificator sau CD player, insa lucrurile nu stau deloc asa, Raijintek Pan Slim masurand 629mm lungime si 354mm latime, dimensiuni cu mult peste cele ale unui amplificator standard.

Desigur, asta nu inseamna ca nu isi gaseste locul in sufragerie, ba chiar din contra, Raijintek Pan Slim fiind o carcasa eleganta, cu exteriorul construit din placi de aluminiu de 2mm grosime si sasiul construit din otel SPCC de 0.8mm. Carcasa se sprijina pe patru picioare metalice solide si inalte si este brazdata pe toate laturile de fante de aerisire.

Zona conectorilor frontali este pozitionata in coltul din dreapta, aici fiind pozitionat butonul power, doi conectori USB 3.0 frontali, respectiv un conector USB-C frontal. Raijintek Pan Slim este livrata intr-un ambalaj de dimensiuni considerabile, in pachet fiind inclusa o cutie de plastic cu accesorii, respectiv un riser PCI-E – un alt semn ca nu avem de-a face cu o carcasa HTPC oarecare.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Raijintek Pan Slim

Lasa-ne un comentariu: