Prezentare – Raijintek Pan Slim

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 21 May, 2021.

Analiza interioara

 
Totusi, adevarata magie se intampla la interior, pentru ca Raijintek Pan Slim este orice, numai o carcasa HTPC tipica nu. Paradoxal, dar formatul placii de baza si formatul sursei ne-ar putea duce cu gandul la asta, Raijintek Pan Slim putand fi dotata cu o placa de baza ITX si o sursa SFX. In realitate, daca renuntam la montantul unitatilor de stocare de 3.5″ (da, ati citit bine), putem monta chiar si o placa de baza ATX in Pan Slim, cu cateva mici modificari.

Desigur, va veti intreba de ce o carcasa atat de mare accepta doar placi mini ITX si surse SFX. Ei bine, rapunsul este destul de simplu – pentru a face loc pentru alte dotari. Cum ar fi, in primul rand, posibilitatea de a utiliza o placa video full-size, cu ajutorul riser-ului inclus in pachet, 2 unitati de stocare de 3.5″ si 1 unitate de stocare de 2.5″ in primul montant, respectiv 3 unitati de stocare de 2.5″ in al doilea montant. Ah… era sa uit… si un AIO de 240mm, cu ventilatoarele aferente, montat in partea dreapta a carcasei.

Ba chiar putem construi si un circuit de racire cu lichid, bazat pe un radiator de 240mm, cu o serie de modificari si putina imaginatie. Evident, latura inferioara si latura superioara sunt brazdate de fante de aerisire, protejate cu filtre de praf, inaltimea picioarelor este absolut suficienta pentru a permite admisia sau evacuarea aerului, iar Raijintek Pan Slim poate adaposti fara probleme un sistem de gaming high-end in format ITX.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Raijintek Pan Slim

Lasa-ne un comentariu: