Prezentare – Raijintek Pan Slim

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 21 May, 2021.

Concluzii

 
Carcasele HTPC sunt o nisa, dar discutam despre o nisa destul de populara. In fond, multi dintre noi utilizeaza un PC si in sufragerie, indiferent daca discutam despre activitati multi-media sau despre gaming. Cu toate acestea, Raijintek Pan Slim adreseaza, din punctul meu de vedere, o nisa a nisei. Spun asta deoarece interiorul nu este optimizat pentru utilizarea unei solutii de racire pe aer, iar dimensiunile sunt mai mari decat cele ale unei carcase HTPC standard.

Pe de alta parte, Raijintek Pan Slim este gandita pentru un scop mult mai precis si anume constructia unui sistem high-end de gaming, in format mini ITX, intr-o carcasa HTPC. Astfel, putem utiliza o placa video de genul RTX 3080, aceasta avand fante de aerisire atat deasupra, cat si dedesubt, putem utiliza un AIO de 240mm pentru a raci procesorul, iar la capitolul stocare avem la dispozitie mult mai mult spatiu decat am avea nevoie.

Raijintek Pan Slim este disponibila in trei variante de culoare, mai precis alb, negru si argintiu, fiind comercializata pentru 219 Euro. In momentul de fata, carcasa nu este disponibila in magazinele din Romania, dar sunt convins ca o sa o vedem si in stocul magazinelor locale cat de curand.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Raijintek Pan Slim

Lasa-ne un comentariu: