Prezentare – Thermaltake View 71 TG RGB Edition

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 14 February, 2018.

Analiza exterioara

 
Adaugand 4 panouri din sticla securizata de 5mm pe langa greutatea sasiului in sine, Thermaltake View 71 Tempered Glass RGB Edition devine oficial cea mai grea carcasa cu care am avut de-a face. De exemplu, Corsair Crystal 570X RGB are o greutate de 10.9kg, o greutate respectabila pentru o carcasa high-end. Ei bine, subiectul de fata cantareste aproximativ dublu – 19.1kg – si asta fara componentele instalate. Mda!

Panourile laterale transparente sunt atasate de carcasa prin intermediul unor balamale, iar deschiderea lor depaseste un unghi de 180 grade, aspect atat placut, cat si comod in utilizare. Odata deschisa usa este suficient sa o ridicam pentru a o desprinde, evident dupa ce inlaturam suruburile de prindere.

Sub cele doua panouri, cel frontal si cel care corespunde plafonului, se gasesc doua guri de admisie, protejate cu ajutorul unor filtre de praf. Filtrele sunt fixate de mastile de plastic, iar acestea se scot prin tragere (cea din fata necesita ceva mai mult efort spre deosebire de masca de sus). Daca in cazul altor carcase airflow-ul era restrictionat din cauza suprafetelor de admisie prea mici, sau din cauza filtrelor restrictive, aici avem aproximativ 1 cm intre cele doua panouri si mastile de plastic.
 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: