Prezentare – Thermaltake View 71 TG RGB Edition

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 14 February, 2018.

Concluzii

 
Fara doar si poate, Thermaltake View 71 Tempered Glass RGB Edition este o carcasa spectaculoasa, gratie celor 4 panouri din sticla securizata de 5mm, dar si prin greutatea sa. Atat modularitatea, cat si posibilitatile generoase de populare, impresioneaza (3 zone ce accepta radiatoare de 420mm) iar interiorul parca cere un custom loop, podeaua avand chiar un locas ce permite accesul la un eventual port de golire.

Cu toate acestea, View 71 TG RGB se preteaza si unui utilizator care nu este dispus sa investeasca si mai mult. Totusi, cei mai excentrici si cu dare de mana pot merge ceva mai departe, in special daca isi procura si riser-ul proprietar Thermaltake TT Premium PCI-E 3.0. Panourile laterale tip “usa” se armonizeaza cu restul carcasei si ne scutesc de vesnicele probleme ce apar in utilizare. Multumita transparentei sticlei, un superb radiator de 420mm poate fi montat pe tray-ul placii de baza si poate fi admirat in tihna. Lipsa unei masti pentru sursa impreuna cu cel de-al doilea panou lateral transparent presupun disciplina, timp si indemanare din moment ce totul este vizibil.

Fara indoiala, Thermaltake View 71 Tempered Glass RGB Edition nu este o carcasa pe care o poti transporta cu usurinta, insa este acea carcasa care te incurajeaza sa dai frau liber imaginatiei dupa cum se poate vedea cel mai concret aici si aici. Pretul de aproximativ 800 lei este justificat din punctul meu de vedere, atat prin prisma calitati cat si prin dotarile standard (numai controller-ul si cele 3 ventilatoare Riing RGB valoareaza peste 300 lei). La final, merita apreciat faptul ca produsele Thermaltake sunt din ce in ce mai prezente in Romania, iar preturile sunt competitive.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: