Prezentare – Thermaltake View 71 TG RGB Edition

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 14 February, 2018.

Zona de control a sistemului ramane atasata de sasiu si este dotata cu un buton de Reset, jack-urile stereo (microfon si casti), doua porturi USB 2.0, doua porturi USB 3.0, LED-ul de stare pentru HDD si butonul Power care se ilumineaza atunci cand sistemul este pornit.

Fan controller-ul este inclus in pachetul de accesorii si nu trebuie procurat separat, putand fi atasat de sasiu cu usurinta. Prin intermediul lui putem conecta si regla turatia a 3 ventilatoare proprietare (5 pini) ce urmaresc doua profile (unul Normal si unul pentru Silentiozitate), putem alege dintre modurile de iluminare predefinite (Rosu, Albastru, Alb, Verde, LED off) sau chiar alege o culoare anume dintre cele 256 prin butonul PLAY/PAUSE. In pachetul fan controller-ului avem un manual de instructiuni care explica pas cu pas atat instalarea in sine, cat si cum functioneaza fiecare buton in parte.

Celor 8 sloturi de expansiune, aflate pe partea din spate a carcasei, li se mai adauga inca doua sloturi ce au acelasi rol de sustinere a placii video, numai ca de data asta in pozitie verticala. Picioarele carcasei sunt construite integral din plastic si au o inaltime potrivita pentru a fi asezata pe podea indiferent de suprafata. Ele sunt prevazute cu portiuni cauciucate la baza, insa din cauza greutatii carcasei exista riscul ca acestea sa lase urme pe parchet/birou in urma manipularii. Pe podeaua carcasei gasim un filtru de praf tip sertar, care se intinde pe toata lungimea (nu acopera si zona de drenare), astfel incat interiorul va fi protejat de diversele impuritati din camera.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: