Raijintek Paean – Carcasa open-frame

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 8 February, 2017.

Asamblare

 
Procesul de asamblare este simplu si rapid si nu iti va lua mult timp sa iti dai seama ca dincolo de modul in care a fost gandita din fabrica, Raijintek Paean poate fi utilizata in mult mai multe feluri in cazul in care discutam despre constructia unui proiect de modding bazat pe piesa centrala si modul in care aceasta se conecteaza la accesorii.

Picioarele cauciucate se imbina in mod simplu, prin infiletare, trecand prin baza de aluminiu. Asta inseamna ca putem utiliza in locul lor piese de orice forma sau dimensiune, cat timp utilizam acelasi filet. Dupa atasarea picioarelor, urmeaza rama dedicata sursei, precum si suportul pentru placile video, acesta fiind de altfel singura piesa care se monteaza pe latura superioara a panoului de aluminiu.

Pe latura inferioara, daca o utilizam pe post de masa de teste, putem monta sursa, montantul unitatilor de stocare si unitatea care asigura conectica “frontala”. Montantul accepta 3 unitati de stocare (de 3.5″ sau 2.5″), in timp ce conectica frontala este asigurata de 4 porturi USB 3.0, doi conectori audio precum si butonul “Power”.

In functie de modul in care vom utiliza carcasa (orizontal sau vertical), unitatea frontala poate fi pozitionata corespunzator, placa de aluminiu fiind prevazuta cu mai multe perforatii in acest sens.
 
Asamblare-01

Asamblare-02

Asamblare-03

Asamblare-04

Asamblare-05

Asamblare-06

Asamblare-07

Comentarii

Un comentariu la: Raijintek Paean – Carcasa open-frame

  1. adrian3 a scris pe:

    O carcasa de nisa, interesanta, dar scumpa.

Lasa-ne un comentariu: