Raijintek Paean – Carcasa open-frame

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 8 February, 2017.

Concluzii

 
Din punctul meu de vedere Raijintek Paean este un paradox si spun asta intr-un sens pozitiv. Carcasa uimeste prin simplitatea procesului de asamblare, insa complexitatea proiectelor care pot fi create cu ajutorul ei o va face probabil preferata multor modderi sau entuziasti. In primul rand, putem sa o utilizam pe post de masa de teste, sau o putem monta vertical. Putem sa montam panourile de sticla, pentru a da sistemului nostru un aspect ceva mai conventional, sau putem sa utilizam carcasa fara acestea.

Mai mult decat atat, plecand de la piesa centrala de aluminiu, suntem limitati doar de imaginatia noastra (si indemanare, desigur) in momentul in care vine vorba de schimbarea picioarelor de cauciuc sau a panourilor de sticla cu orice altceva ne dorim noi. O putem transforma la fel de bine in masuta de cafea pentru sufragerie, cu un PC inauntru, daca o dotam cu picioare ceva mai inalte.

Per total, avem de-a face cu o idee simpla dar ingenioasa, aplicata corect, prin utilizarea materialelor de cea mai buna calitate. Desigur, acest gen de sistem nu este gandit pentru zonele unde praful exista din abundenta, dar cred ca asta este destul de logic, nu-i asa? Cel mai important aspect este faptul ca pasionatii au acum la dispozitie o alternativa la produsele similare din portofoliul Thermaltake… In momentul de fata, Raijintek Paean nu este disponibila in magazinele din Romania, dar in Germania pretul recomandat de producator este 179.90 Euro.

 
Outro

Comentarii

Un comentariu la: Raijintek Paean – Carcasa open-frame

  1. adrian3 a scris pe:

    O carcasa de nisa, interesanta, dar scumpa.

Lasa-ne un comentariu: