Review – FSP Hydro PTM+ 850W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 26 July, 2019.

FSP Hydro PTM+ 850W

 

Despre Hydro PTM+ am vorbit acum mai bine de 2 ani, cand am vazut-o pentru prima oara in cadrul Computex-ului, insa nu am ramas deloc impresionat de solutia tehnica abordata. Folosirea unui ventilator si racirea cu apa doar pe spatele PCB-ului nu mi se par o justificare pentru pretul premium, o functionare complet pasiva fiind absolut necesara. De la momentul anuntului si pana acum nu avem review-uri disponibile, iar pozele cu interiorul au fost cenzurate in cateva dintre putinele review-uri care au aparut. Asadar, am decis ca este un moment oportun sa vedem cum sta de fapt situatia cu singura sursa de alimentare racita cu apa care a ajuns in retail.

Lansata initial pentru o putere sustinuta de 1200W, Hydro PTM+ putea urca pana la 1400W atunci cand era conectata la un sistem de racire cu apa (in teorie cel putin). Anul acesta si-a facut aparitia si fratele sau mai mic, FSP Hydro PTM+ 850W, acesta fiind, de altfel, subiectul testului nostru de astazi. Sursa are o functionare complet pasiva pana la o incarcare de 50% (adica 425W) si poate urca pana la 1000W daca este conectata la un sistem de racire cu lichid.

Vom testa acest lucru in practica, iar testele vor fi efectuate numai cu sursa conectata la un circuit de racire cu lichid. Nu am vazut rostul in testarea sursei racita cu aer pentru ca, sa fim sinceri, cine da 400 euro pe o sursa cu racire pe apa pentru a o folosi pe aer? Haideti pe pagina urmatoare sa vedem ce gasim in pachet.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – FSP Hydro PTM+ 850W

Lasa-ne un comentariu: