Review – FSP Hydro PTM+ 850W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 26 July, 2019.

Analiza exterioara

 

 

In pachet nu gasim nimic cu exceptia cablurilor modulare, insa ar fi trebuit sa gasim cateva stickere pentru customizarea aspectului sursei, manual, eventual suruburi – nu stim sigur daca acestea ar trebui sa existe in pachet sau nu, pentru ca nu gasim aceste informatii nici macar pe site-ul producatorului.

Referitor la design-ul sursei, carcasa este complet neagra, cu perforatii pe ambele parti, atat pentru ventilator, cat si pentru waterblock, pentru putea admira lichidul si iluminarea RGB. Fanta prin care putem vedea waterblock-ul fabricat in colaborare cu Bitspower este tot in forma de ventilator, o alegere neinspirata din cauza ca nu lasa prea mult sa se vada in interior. Personal as fi lasat waterblock-ul sa se vada pe toata “burta” sursei, la o adica asta e punctul forte al acestui acestui model. Sau as fi construit carcasa din plexiglas.

FSP Hydro PTM+ 850W are o arhitectura complet modulara asadar avem de-a face cu un cablu ATX cu 24 de pini, doua cabluri 4+4 pentru CPU, 8 x PCI-Express cu 6+2 pini situate pe 4 cabluri, 12 conectori SATA, 4 conectori MOLEX si un conector FDD. Toate cablurile, inclusiv cel ATX cu 24 pini, sunt de tip panglica pentru a usura un eventual wire-management.

As fi preferat sa vedem cabluri cu sleeving individual la acest pret, precum si un cablu pentru controlul RGB al iluminarii sursei (cablul nu este inclus in pachetul standard, am confirmat cu reprezentantii FSP Romania). Editia limitata Hydro PTM+ 1200W vine cu un AIO Bitspower precum si cu un controller ce permite controlul RGB al iluminarii sursei.

 

 

Pe spatele sursei putem gasi traditionala eticheta cu specificatiile electrice. Linia de +12v are o configuratie single-rail, capabila sa livreze in total 70.83A (toata puterea sursei). Rail-urile de +3.3 si +5v sunt cotate la cate 20A, impreuna putand livra un maxim de 100W, fiind mai mult decat suficiente tinand cont de faptul ca in sistemele moderne principalii consumatori se alimenteaza de la +12v.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – FSP Hydro PTM+ 850W

Lasa-ne un comentariu: