Sharkoon M30 RGB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 21 July, 2023.

Sharkoon M30 RGB

 

Inceputul lunii Iulie ne-a gasit pe toti prin laborator, unii mesterind la niste teste de memorii si surse, altii pe la placi video. Subiecte interesante care sa mearga bine cu o cafea de dimineata in tihna, la o plimbare pe racoare cu metroul sau pe caldura aia de noapte unde doar o bere rece din frigider te mai ajuta sa respiri. Indiferent unde te gaseste acest articol, sper doar ca va fi o lectura placuta.

Astazi, avem pe masa o carcasa a producatorului german Sharkoon, lansata in prima luna a anului 2023. Daca acum ceva timp v-am prezentat o varianta mai sobra a acestui model, astazi vom urmari impreuna cum arata Sharkoon M30 RGB, o carcasa entry-level ce vine cu iluminare RGB precum si cu un panou din sticla securizata.

Dimensiunile acesteia sunt generoase si poate acomoda placi video de maxim 380mm si coolere de procesor de pana in 172mm inaltime. In materie de unitati de stocare avem la dispozitie spatiu alocat pentru 4 SSD-uri si 2 pentru HDD-uri. Iar daca tot avem la dispozitie un panou prin care interiorul poate fi admirat, masca sursei este decupata si are ocazia de a pune in valoare inclusiv sursa care alimenteaza sistemul.

Racirea poate fi facuta inclusiv de catre un AIO de 360mm, iar daca aveai nevoie cumva de o carcasa care sa poata integra inclusiv o placa de baza E-ATX si care sa ofere suport pentru instalarea VGA-ului pe verticala, atunci s-ar putea sa te intereseze si mai mult subiectul de astazi, in ciuda faptului ca riser-ul se achizitioneaza separat (pretul acestuia fiind in jur de 180 lei). Cu un port USB Type-C pentru un transfer rapid al datelor si cu doua ventilatoare proprietare de 120mm PWM – cel din spate ocupandu-se de partea de iluminare, fiind controlat printr-un controller inclus – pretul de comercializare specificat pentru Sharkoon M30 RGB este de €79.90.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: