Sharkoon M30 RGB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 21 July, 2023.

Analiza exterioara

 

Sharkoon M30 RGB este un mid-tower ce cantareste putin peste 7kg, iar design-ul simplu al acesteia o face sa se integreze cu usurinta in orice spatiu, fie ca vorbim despre un birou sau spatiu personal. Dimensiunea panoului lateral din sticla securizata expune inclusiv masca sursei, lungimea acestuia cuprinzand intreaga suprafata laterala a carcasei, reusind astfel sa contribuie din plin la un aspectul curat si elegant. Daca iluminarea nu se potriveste cu atmosfera mai sobra a unui birou, aceasta poate fi oprita oricand. Panoul frontal asigura admisia de aer rece pentru componentele din interior, mesh-ul perforat fiind construit dintr-un metal de buna calitate, grosimea otelului facand ca mesh-ul sa fie stabil si sa nu flambeze. Cum era de asteptat, in spatele mastii frontale se afla un filtru de praf magnetic, asemenea celui de pe plafon.

Zona de control a lui Sharkoon M30 RGB o gasim pe plafon, in lateral, unde avem butonul Power, butonul de Reset / schimbare a celor 14 moduri de iluminare, 2 LED-uri de stare, un port USB 3.0, jack-urile stereo (microfon si casti), un USB 3.0 si un port Type-C (USB 3.2 Gen 2).

Cele 7 + 2 sloturi de expansiune ale carcasei sunt modulare, iar utilizatorul are optiunea de a instala placa video si in pozitie verticala, daca achizitioneaza un riser separat. Pachetul de accesorii ofera si un bracket ce imbraca cele doua sloturi de expansiune separate, indiferent daca alegem sa instalam un VGA sau nu vertical. Amplasamentul ventilatorului SilentStorm 120 RGB PWM inclus pe spatele carcasei poate fi ajustat pe inaltime, oferind astfel mai multa precizie si eficienta in evacuarea aerului cald din interior. Picioarele carcasei sunt protejate astfel incat acestea nu vor lasa urme pe suprafata pe care se afla (nici macar pe un birou alb). Luam in considerare inaltimea picioarelor, ideal ar fi sa nu avem nimic intre carcasa si suprafata pe care Sharkoon M30 RGB se va afla, orice textil ar putea conditiona accesul aerului in sursa de alimentare. Zona de captare de aici retine praful printr-un filtru de praf tip sertar.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: