Silverstone Kublai KL-05Q – Prezentare

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 22 July, 2015.

Analiza exterioara

 
Latura frontala este eleganta, sobra si ne duce cu gandul la un model high-end. Totusi, materialul pe care il vedeti nu este aluminiu, ci plastic, iar in spatele sau se gaseste un strat considerabil de material fono-absorbant. Deasupra celor doua bay-uri de 5.25″ gasim butonul reset, doi conectori USB 3.0, doi conectori audio (I/O) si butonul power.

Dupa ce inlaturam masca frontala descoperim doua lacase pentru ventilatoare de 120 sau 140mm, precum si faptul ca masca frontala este dotata cu un filtru de praf foarte fin (a se citi greu de curatat). Latura superioara a carcasei este gandita pentru un maxim de ventilatie, astfel incat poate acomoda 2 ventilatoare de 120 sau 140mm, sau un radiator de 240/280mm.

Pe latura din spate a carcasei gasim un lacas clasic pentru un ventilator de 120mm. Cei de la Silverstone au inclus in pachet si un ventilator de 120mm pe latura frontala, dar ar fi fost de preferat daca era inclus si un al doilea ventilator de 120mm pentru evacuarea aerului din carcasa.

 
Exterior-01

Exterior-02

Exterior-03

Exterior-04

Exterior-05

 

 

Comentarii

3 comentarii la: Silverstone Kublai KL-05Q – Prezentare

  1. Jedimind a scris pe:

    Pentru carcase este foarte util un video review, poate chiar si cu un sistem montat in ele, cum se incadreaza un radioator de 240, etc…

  2. Ovidiu a scris pe:

    OK carcasa, dar cand ma gandesc ca acum cativa ani cumparam de aceiasi bani carcasa Lian-Li complet din aluminiu.

  3. NiRaSt a scris pe:

    incercati sa puneti mana pe un silverstone milo ml08/ raven rvz02 (aceeasi marie cu alta palarie) cand apar.

Lasa-ne un comentariu: