Silverstone Kublai KL-05Q – Prezentare

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 22 July, 2015.

Analiza interioara

 
Doar pentru ca avem de-a face cu un produs accesibil nu inseamna ca nu avem de-a face cu un produs dotat – motherboard tray-ul este decupat generos in dreptul zonei in care se monteaza coolerul, iar carcasa este dotata cu mai multe orificii prin care putem ghida cablurile, pentru a obtine un wiremanagement aratos. Nu in ultimul rand, remarcam acelasi tip de lacase pentru SSD-uri pe care le-am observat si in cazul lui Define R5.

Silverstone Kublai KL-05Q este dotata cu doua custi pentru unitati de stocare, fiecare dintre acestea putand acomoda 3 HDD-uri sau 3 SSD-uri. Sertarele pe care se monteaza unitatile de stocare sunt din plastic, fapt care contribuie la greutatea redusa a carcasei (6.8Kg) dar care poate induce vibratii nedorite in timpul functionarii.

Cele doua custi pentru hard-disk-uri se pot demonta cu usurinta, fiind prinse in cate doua thumb screws. De asemenea, putem achizitiona un al treilea exemplar, in cazul in care vrem sa montam 9 HDD-uri in sistem. Si lacasele celor doua unitati optice de 5.25 se pot demonta, insa va trebuie sa apelam la surubelnita pentru asta.

 
Interior-01

Interior-02

Interior-03

Interior-04

Interior-05
 

 

Comentarii

3 comentarii la: Silverstone Kublai KL-05Q – Prezentare

  1. Jedimind a scris pe:

    Pentru carcase este foarte util un video review, poate chiar si cu un sistem montat in ele, cum se incadreaza un radioator de 240, etc…

  2. Ovidiu a scris pe:

    OK carcasa, dar cand ma gandesc ca acum cativa ani cumparam de aceiasi bani carcasa Lian-Li complet din aluminiu.

  3. NiRaSt a scris pe:

    incercati sa puneti mana pe un silverstone milo ml08/ raven rvz02 (aceeasi marie cu alta palarie) cand apar.

Lasa-ne un comentariu: