Silverstone Strider Essential 600W Review

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 20 March, 2014.

Silverstone Strider Essential 600W

 

Silverstone este o companie care momentan se afla intr-un con de umbra, cel putin pe piata din Romania. Ca orice jucator de pe piata de carcase si surse, Silverstone a trebuit sa se adapteze in ultimii ani si sa treaca de la produse dedicate segmentului enthusiast la produse entry-level / mainstream. Concurenta pe aceasta piata este mult mai acerba, noi astazi avand sansa sa vedem cum arata o sursa entry-level din portofoliul celor de la Silverstone.

Da domnilor, vremea cand testam monstrul ST1500 de 1500W de la Silverstone a apus, banii adevarati se fac din volumul de vanzari al surselor entry-level. Asta este realitatea si toata lumea trebuie sa se adapteze, in consecinta astazi vom testa Strider Essential 600W ce poarta certificare 80PLUS (simplu, nu Bronze, nu Silver, nu Gold).

Desi testele practice de surse nu prea mai au nici un farmec dupa ce testezi surse folosind aparatura de top de la Chroma, voi incerca sa dau praful de pe platforma noastra de testat surse si sa vedem cum se comporta aceasta sursa de la prietenii de la Silverstone.

 

_MG_7291

 

Comentarii

Un comentariu la: Silverstone Strider Essential 600W Review

  1. Monstru a scris pe:

    Concursul s-a incheiat, Luni vom anunta castigatorii!

Lasa-ne un comentariu: