Silverstone Strider Essential 600W Review

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 20 March, 2014.

Concurs

 
Anul acesta v-am neglijat putin, fiind ocupati cu diverse evenimente de profil. Ei bine, la fel cum vremea rea a trecut si soarele si-a facut aparitia si noi ne intoarcem la obiceiurile care ne-au consacrat si ne apucam de concursuri. Iar concursul de astazi are ca subiect domeniul surselor de alimentare, mai precis producatorul despre care a fost vorba in acest articol, adica Silverstone.

Pentru concursul de astazi punem la bataie doua surse Silverstone, mai precis un Silverstone Strider Essential ST50F-ES si un Silverstone Strider Essential ST70F-ES.

Pentru a intra in posesia acestor premii trebuie sa completati corect formularul de mai jos. Raspunsurile la intrebari se gasesc pe site-ul Silverstone.

Reguli:

– Concursul se desfasoara in perioada 20 Martie 2014 – 3 Aprilie 2014 ora 12:00 (pranz)
– Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti folosind Random.org, dintre cei care au raspuns corect la intrebarile din chestionarul de mai jos
– Castigatorul va fi anuntat Luni, 7 Aprilie
– In acest concurs se poate inscrie orice cititor LAB501, exceptie facand, desigur, staff-ul LAB501, angajatii Silverstone precum si rudele acestora (LAB501, Silverstone)
– Nu se accepta mai mult de o inscriere in concurs / participant (mail/nume)
– Participantii trebuie sa foloseasca o adresa de mail valida pentru a putea fi contactati in vederea expedierii premiului
– Premiul va fi livrat castigatorului prin curier. LAB501 suporta costul transportului doar pentru transportul in Romania.

 
CONCURSUL S-A INCHEIAT! Castigatorii for vi anuntati Luni, 7 Aprilie!

Comentarii

Un comentariu la: Silverstone Strider Essential 600W Review

  1. Monstru a scris pe:

    Concursul s-a incheiat, Luni vom anunta castigatorii!

Lasa-ne un comentariu: