Lenovo IdeaCentre Y710 Cube-15ISH – Review + Concurs

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 21 October, 2016.

Consum, temperaturi

 
Paradoxal, dar capitolul la care bombita reuseste sa se impuna fara probleme, desi discutam despre un sistem de mici dimensiuni, este racirea, procesorul atingand o temperatura maxima de 63 oC in Prime 95, in timp ce in utilizare zilnica temperatura nu a trecut de 59 oC. Fiind vorba despre o implementare de referinta, temperatura nucleului grafic se stabilizeaza in jurul valorii de 80 oC, aparatul de masura inregistrand 42.9 dB in sarcina maxima. In Prime am masurat 41.9 dB, in timp ce in aplicatii uzuale nivelul de zgomot nu trece de 40 dB. Impresionant pentru un sistem de dimensiuni atat de mici, dotat cu componente atat de puternice si la fel de impresionant este si faptul ca in sarcina maxima sistemul trage din priza doar 191 W!
 
snaphsot0017

snaphsot0018

Comentarii

5 comentarii la: Lenovo IdeaCentre Y710 Cube-15ISH – Review + Concurs

 1. Costin a scris pe:

  Ca să merite banii ăștia ar fi trebuit să ofere o carcasă cu mai puține găurele, un airflow inteligent, front to back, care să țină temperaturile plăcii video mai jos și în același timp să facă sistemul mai silențios.
  Tot în banii ăștia aș vrea să văd cel puțin o sursă gold.

 2. Costin a scris pe:

  Eventual filtre de praf ușor de scos și curățat… Pentru admisia de aer

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Placile video Founders Edition functioneaza la aceasta temperatura atata timp cat utilizezi racirea stock, indiferent de cum este construit sistemul. Asta este temp target-ul…

  Sursa Gold da, ar fi o imbunatatire binevenita.

 4. tony a scris pe:

  e dragut dar prefer ROG G20 eu am prins cu 6700 si gtx980 atunci nu era seria noua
  aveam si alienware x51 park dar rogul mi-a facut cu ochiul venind de la un g751 980m

 5. Bogdan a scris pe:

  Salut

  Al meu are un singur modul de 8GB, as mai vrea sa pun inca unul tot de 8GB evident dar cum Samsung nu e pe nicaieri ce model ma sfatuiesti sa cumpar ca sa nu am probleme de compatibilitate ?
  Multumesc mult

Lasa-ne un comentariu: