Prezentare – SPC Gear SR500 Gaming chair

Scris de: , in categoria: Diverse, in 15 March, 2017.

Asamblare

 
Evident, asamblarea incepe de jos in sus – mai intai montam rotile pe suportul metalic, apoi atasat cilindrul pneumatic in lacasul dedicat. Urmeaza atasarea mecanismului culisant de sezut. Merita remarcat ca intreaga structura de rezistenta este construita din profil metalic. Urmeaza fixarea spatarului de sezut, cu ajutorul a 4 suruburi, respectiv atasarea mastilor de plastic pe suportii manerului. Foarte importanta este citirea manualului care ne arata exact ce tipuri de activitati nu sunt indicate. Interesant, parca intotdeuna mi-am dorit sa citesc pe scaun cu capul in jos… sau nu.

 
Asamblare-01

Asamblare-02

Asamblare-03

Asamblare-04

Asamblare-05

Asamblare-06

Asamblare-07

Asamblare-08

Comentarii

9 comentarii la: Prezentare – SPC Gear SR500 Gaming chair

 1. adrian3 a scris pe:

  Curios, e burete standard sau ceva spuma ?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Spuma, desigur

 3. Papa Jock a scris pe:

  Clar. Trebuie sa il adaug pe lista de achiziții următoare . Am unul auto model Momo tip scoica care l-am adaptat pentru birou. Din nefericire nu are reglaj la spătar și în loc de confort îmi rupe coloana. La fix acest review. Felicitări!

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Da, dar tu poti sa vi la mine si sa il si incerci pe viu 🙂

 5. alexx a scris pe:

  Exista si varianta pe material textil, e daja in magazine. Probabil aceea ar fi mai indicata.

 6. Cristian a scris pe:

  Faza cu scaunele de gaming este ca au preturi apropiate de scaunele consacrate ergonomice de birou, poate avantajul lor este marketingul si prezenta in magazine.

  Dar la 1000-2000 lei deja intra intr-o categorie de scaune unde nu mai merge cu tapiterie ce se cojeste dupa 6 luni si cilindru care moare dupa 2 ani, cum am auzit la diverse scaune de gaming.
  Nu zic ca si cele SPC Gear au problema asta, dar la 1400 lei tre sa stie mai mult decat 2 pernite cu elastic.

 7. Paul a scris pe:

  Da, interesant review. Am simtit pe pielea mea, odata am folosit pt scurt timp pt gaming un scaun pliabil, nu puteam sta pe el mai mult de o ora, foarte incomod.
  Asa e, toate componentele trebuie sa fie bune si de calitate, daca ai bani de ele. Adevarul ca majoritatea pasionatilor de jocuri in Ro fac inca mari compromisuri pt un pc onorabil, mai ales daca sunt elevi sau studenti si nu pot decat sa viseze la scaune de gaming, sau alte delicatese.

 8. gdfd a scris pe:

  Centura de siguranta are? 🙂

 9. Liviu a scris pe:

  Arata “ca de zile mari” . Pare construit solid si cu o sustinere decenta, dar pretul ala … si Markus de la Ikea pica nasol rau . In schimb daca ar mai taia 100Eur din pret, pe la ~800-900 lei scaunele gaming ar avea succes teribil si pe plaiurile mioritice . Doar zic …

Lasa-ne un comentariu: