Prezentare – SPC Gear SR500 Gaming chair

Scris de: , in categoria: Diverse, in 15 March, 2017.

Utilizare

 
Am ales modelul de varf din gama SPG Gear, mai precis SPC Gear SR500. Acesta este imbracat in piele sintetica si este dotat cu o multitudine de reglaje. Astfel, putem regla inaltimea scaunului, unghiul spatarului (oscilant sau blocat in pozitie fixa), inaltimea, lungimea, latimea si unghiul suportilor pentru brate. Spatarul poate fi lasat pe spate pana la 170 de grade, in timp ce mecanismul pentru culisare montat sub sezut permite balansarea acestuia intr-un unghi de 18 grade.

SPC Gear SR500 este livrat in pachet cu 2 perne, una pentru zona lombara si una pentru zona cervicala, ambele fixate pe scaun cu ajutorul unor benzi elastice. Teoretic, scaunul este recomandat persoanelor cu o inaltime cuprinsa intre 165 si 185cm si o greutate maxima de 120KG. In practica, il folosesc deja de 2 luni si nu pot sa spun ca am intampinat probleme, cu exceptia faptului ca cilindrul pneumatic nu ma poate ridica, prin urmare trebuie sa ma ridic de pe scaun daca vreau sa ajustez inaltimea.

 
Prezentare-03

Prezentare-05

Utilizare-01

Utilizare-02

Utilizare-03

Utilizare-04

Comentarii

9 comentarii la: Prezentare – SPC Gear SR500 Gaming chair

 1. adrian3 a scris pe:

  Curios, e burete standard sau ceva spuma ?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Spuma, desigur

 3. Papa Jock a scris pe:

  Clar. Trebuie sa il adaug pe lista de achiziții următoare . Am unul auto model Momo tip scoica care l-am adaptat pentru birou. Din nefericire nu are reglaj la spătar și în loc de confort îmi rupe coloana. La fix acest review. Felicitări!

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Da, dar tu poti sa vi la mine si sa il si incerci pe viu 🙂

 5. alexx a scris pe:

  Exista si varianta pe material textil, e daja in magazine. Probabil aceea ar fi mai indicata.

 6. Cristian a scris pe:

  Faza cu scaunele de gaming este ca au preturi apropiate de scaunele consacrate ergonomice de birou, poate avantajul lor este marketingul si prezenta in magazine.

  Dar la 1000-2000 lei deja intra intr-o categorie de scaune unde nu mai merge cu tapiterie ce se cojeste dupa 6 luni si cilindru care moare dupa 2 ani, cum am auzit la diverse scaune de gaming.
  Nu zic ca si cele SPC Gear au problema asta, dar la 1400 lei tre sa stie mai mult decat 2 pernite cu elastic.

 7. Paul a scris pe:

  Da, interesant review. Am simtit pe pielea mea, odata am folosit pt scurt timp pt gaming un scaun pliabil, nu puteam sta pe el mai mult de o ora, foarte incomod.
  Asa e, toate componentele trebuie sa fie bune si de calitate, daca ai bani de ele. Adevarul ca majoritatea pasionatilor de jocuri in Ro fac inca mari compromisuri pt un pc onorabil, mai ales daca sunt elevi sau studenti si nu pot decat sa viseze la scaune de gaming, sau alte delicatese.

 8. gdfd a scris pe:

  Centura de siguranta are? 🙂

 9. Liviu a scris pe:

  Arata “ca de zile mari” . Pare construit solid si cu o sustinere decenta, dar pretul ala … si Markus de la Ikea pica nasol rau . In schimb daca ar mai taia 100Eur din pret, pe la ~800-900 lei scaunele gaming ar avea succes teribil si pe plaiurile mioritice . Doar zic …

Lasa-ne un comentariu: